Georganiseerde wandelingen

Wil je wel eens een ander parcours stappen dan je gewoon bent? Kom dan zeker eens naar één van de vele georganiseerde wandeltochten van de wandelsportfederatie Aktivia. Zij groepeert meer dan 250 wandelclubs in Vlaanderen met bijna 40.000 aangesloten leden, die samen instaan voor ruim 1000 organisaties per jaar. Ben je zelf geen lid van een wandelclub? Geen enkel probleem, elke wandelliefhebber is welkom! Laat je verleiden door het ruime wandelaanbod en geniet mee van de vele voordelen van de georganiseerde wandelsport!

 

De parcours zijn telkens uniek en je hebt steeds een ruime keuze aan wandelafstanden. Of je in groep wandelt of toch liever alleen het parcours aflegt, de keuze is aan jou! Er zijn steeds verzorgde accommodaties zowel bij de start alsook onderweg. Bij de rustposten kan je altijd even uitrusten, iets eten en drinken of gewoon een sanitaire stop inlassen. Na de wandeling ga je gegarandeerd met een goed gevoel naar huis.

Raadpleeg zeker de website www.marching.be. Op deze digitale wandelkalender vind je alle georganiseerde wandeltochten in Vlaanderen. Je vindt er vast en zeker een tocht bij jou in de buurt.